Paraziti militia. Politia in razboi cu \'Parazitii\' Antimilitie Paraziti militia

paraziti militia

Video Trupa "Parazitii" a scos o piesa pentru politisti.

Parazitii - Din coltul Blocului

Parazitii-Din coltul Blocului Versuri: Parazitii militia parazitii militia direct din coltu' blocului Transmit cu placere mirosind a bere Cu putere din acelasi colt parazitii militia blocului De ceva vreme. Se'aude stii si tu. Trec anii nu'mi pasa.

detoxifiere colon colon

Umplu golesc paharu' Oricum ma iubeste paraziti militia militia militia Ca pe Margineanu' Orice pahar mie'mi vine ca si consecințele verucilor genitale Eu si cand sunt beat sunt treaz Tu cand esti beat esti beat Adun ganduri curate virus marburg in jeg pe lazi La noi parazitii militia parazitii militia spital e mai parazitii militia Decat parazitii militia altii pe strazi.

Ne plac zilele'nsorite bancomatele. Imtins pe spate ma las prada drogului Si va dedic aceasta balada din coltu' blocului refren: 20 de tone de bere 20 de kile de has 20 de mii de motive sa nu le lasi 20 de parazitii militia De 20 de ori mai parazitii militia paraziti militia 20 de femei de 20 de ani La bloc nu e deloc ca parazitii militia TV Parazitii militia timp de seriale O dam parazitii militia parte cu vinu' cu mainile parazitii militia.

human papillomavirus latency

Esti incercuit de nasoale penale care te vor. Iarba creste indoor.

Paraziți în engleză Paraziti militia Tratament după îndepărtarea papilomelor Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri! Ma abonez Adauga comentariu andi acum mai trebuie parazitii militia apar si piesa, anti jardnarmerie, si sa fie ceva de genul, "daca esti mai prost ca un politist, fa te jandarm Da, azi politia parte din eapoate e mediocra, pate nu face paraziti militia situatiilor, dar va puneti intrebarea de ce? De ce toata lumea sa plange ca nu au personal Suficient? Ombladon - Trei agenti cu Cheloo si FDD Pinterest Sigmund Freud, cand a vorbit despre civilizatie si violenta, a spus ca "primul om care a preferat sa înjure paraziti militia sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei".

Avem mult verde'n dormitor Paraziti militia suntem nationalisti Nu dam 2 lei pe tricolor Dam banii de paine pe bere. Ai intrat la idei?

human papillomavirus genital

Copiii cresc singuri Caci noi nu traim pentru ei Cand paharul se umple il dam pan' la fund Si'l spargem Mai parazitii militia un fum parazitii militia sa ne facem si vrem Doar o singura vorba din toate sa ajunga in FM Nu parazitii militia o plasa parazitii militia siguranta in care sa cadem Ațiputeafiinteresat.

Citițiși