Detoxifierea pielii, DAILY ROUTINE: Detoxifierea și curățarea profundă a tenului | zppp.ro

detoxifierea pielii
  • Detoxifierea, secretul sănătății și frumuseții — Recomandări Detoxifierea, secretul sănătății și frumuseții — Recomandări 17 februarie EET Detoxifierea organismului natural reprezintă cea mai bună metodă de îndepărtare a toxinelor acumulate și care pot afecta calitatea vieții.
  • De Georgiana Dorobanțu Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă Te ajută să scapi de efectele neplăcute ale toxinelor care rămân blocate la nivelul tenului şi care provoacă puncte negre, coşuri şi aspect obosit.

Detoxifierea pielii pas cu pas Îngrijirea ei este un proces complex, care trebuie să înceapă din interior. Detoxifierea pielii este, aşadar, primul pas către sănătatea şi frumuseţea oricărei femei. O detoxifiere corectă are în vedere mai multe aspecte, pe care le vom detalia în cele ce urmează.

detoxifierea pielii

Specialiştii susţin că în piele se acumulează zilnic miliarde de toxine. Acestea provin de la substanţele chimice conţinute de produsele cosmetice folosite, de la compuşii chimici luaţi din alimente, apă şi aer pe care organismul nu reuşeşte să-i elimine, de la radicalii liberi, de la proteinele care se degradează. Toate acestea sufocă epiderma, împiedicând celulele să funcţioneze corect.

Detox: cea mai eficientă cură de frumusețe!

Consecinţa este pierderea tonusului şi a strălucirii pielii. Citește și P De ce să cumperi telefoane SH? Alimentaţia, rol-cheie în detoxifierea detoxifierea pielii Alimentaţia echilibrată, din care să nu lipsească proteinele, glucidele, lipidele, vitaminele şi mineralele, este factorul-cheie în menţinerea sănătăţii şi frumuseţii pielii.

detoxifierea pielii

Toate aceste nutrimente, răspândite în organism prin circulaţia sângelui, hranesc celulele. În timp ce unele capilare sanguine asigură nutriţia celulelor, o altă parte ajută la eliminarea deşeurilor pe care le transportă către organele excretoare ce dimensiuni sunt viermii, colon, piele.

Acestea din urmă au rolul de a evacua toxinele.

La sfarsit de an, vrei sa-ti dai un restart. S-o iei de la zero, ocolind obiceiurile proaste si adoptand un mod de viata mai sanatos. Poate ca primul lucru pe care il vei face in va fi sa urmezi un regim detoxifiant. Ce spui daca ai face acelasi lucru pentru pielea ta, inca din luna cadourilor? Foto interior si prima pagina: wasanajai, Shutterstock Iata 5 ingrediente esentiale: 1.

Un rol esenţial în detoxifierea pielii îl are consumul de alimente benefice sănătăţii ficatului: legume amare spanac, sfeclă, dovlecei, fasole verde, sparanghelfructe exotice, citrice, anghinare. De asemenea, se recomandă consumul de alimente bogate în vitaminele A, B, C, E morcovi, dovlecei, broccoli, cartofi dulci, roşii, varză, ardei gras, legume cu frunze verzi, nuci, cereale integrale, ulei vegetal şi ulei de ficatîn oligoelemente seleniu şi zinc — ficat de vită, macrou, cereale, germeni de grâu, drojdie de bere, detoxifierea pielii de dovleac şi de susan, carne de vită şi miel, nuci caju, ciocolată neagră, fructe de mare şi în acizi graşi esenţiali peşte gras, seminţe de in, fasole, soia, spirulină.

detoxifierea pielii

Hidratarea optimă este în egală măsură de importantă în detoxifierea pielii. Rolul saunei în detoxifierea pielii O metodă foarte eficientă de detoxifiere a pielii o reprezintă îndepărtarea celulelor moarte şi reactivarea microcirculaţiei. De regulă, acest lucru este obţinut prin gomaj, însă acesta agresează bariera protectoare a pielii, ceea ce va duce la deshidratarea şi la iritarea pielii.

  • Cum sa urmam o cura de detoxifiere corecta!
  • Share on LinkedIn Share Sunt perioade în care ajungem să facem excese alimentare.

De aceea, este mult mai recomandată descuamarea naturală. Aceasta se poate obţine cu ajutorul saunei faciale sau al unui difuzor cu vapori la nivelul feţei, iar pentru pielea de pe restul corpului se recomandă sauna cu aburi hammam o dată pe săptămână. Acestea reactivează microcirculaţia şi se realizează prin presarea ganglionilor limfatici aflaţi de o parte şi de alta a gâtului, în spatele urechilor, în jurul ochilor, la mijlocul arcadelor, pe tâmple.

Presarea corectă a ganglionilor se realizează circular, de câteva ori, cu două degete lipite.

detoxifierea pielii

Produse cosmetice pentru detoxifierea pielii Cele mai eficiente produse cosmetice în detoxifierea pielii sunt serurile şi cremele hidratante şi regenerante. Pielea poate elimina toxine sau se poate regenera, iar aceste două procese nu au loc în acelaşi timp.

Serurile sunt active noaptea, în timp ce detoxifierea pielii cremelor hidratante sau regenerante este potenţat pe timpul zilei.

Sus Sunteti ceea ce mancati. Ca atare, trebuie sa consumati fructe si legume care va pastreaza o stare optima de sanatate si faciliteaza detoxifierea pielii, cum ar fi avocado, meresparanghel si morcovi. Beti multa apa pentru a ajuta procesul de detoxifiere naturala a corpului. Daca este posibil, consumati alimente organice, pentru a diminua cantitatea de toxine care intra in organismul dumneavoastra.

Totuşi, o noapte pe săptămână, poţi renunţa la a aplica serul pentru a lăsa pielea detoxifierea pielii respire şi a o forţa să-şi consolideze fără ajutor sistemul său natural de apărare. Pont: Deşi procesul de detoxifiere a pielii se desfăşoară pe termen lung, îţi propunem să încerci varianta scurtă a acestuia, care durează 15 zile.

Pe parcursul celor 15 zile, pe lângă recomandările de mai sus, bea un pahar de apă cu lămâie în fiecare dimineaţă. Efectele asupra pielii tale vor fi cu adevărat uimitoare.

Citițiși