Cheloo macanache, Macanache prezintă ”The Four – Cei 4”, în curând, la Antena 1

Cheloo macanache

cheloo macanache Macanache, la prima experiență de prezentator, în noua emisiune a Antenei 1 Ultimele stiri despre cheloo live Macanache va prezenta noul show de la Antena 1: primele declaraţii ale rapperului Macanache va prezenta noul show de la Antena 1: primele declaraţii ale rapperului bucurestitu.

Duminică, 7 iulie, intră în scenă Paraziții, Macanache și DJ Snake Cheloo macanache Pentru oamenii de 50 de ani va exista întotdeauna rock-ul ăla de la RockFM, dar pentru noi, tinereii, care ne apropiem de 40, rap-ul a fost muzica aia care ne-a făcut, vorba lui Kapushon, să dăm din cap la semafor. Acum, spre finalul acestui deceniu, am făcut o mică recapitulare cu rapperi români și mi-am dat seama cam cât de tristă e situația la zi.

  • Macanache prezintă "The Four - Cei patru”, cel mai nou show pe care îl pregăteşte Antena 1 | Click
  • Ce este toxoplasmoza in sarcina
  • Intraductal papilloma racgp
  • Cheloo macanache. Macanache prezintă ”The Four – Cei 4”, în curând, la Antena 1
  • M-am uitat la „The Four - Cei 4”, ca să văd cum se înțeleg Macanache, Cheloo și Carla’s Dreams
  • La cal eram cam de 5, la celelalte eram de Macanache, alături de echipa de gimnastică de la Clubul Sportiv Scolar Dinamo.

Și eram curios, care e cea mai mare tristețe dintre ei? Cheloo macanache care s-a pocăit și acum este un fel de pastor sărac?

cheloo macanache cancer colon homme symptome

Cheloo care umblă acum la costum și jurizează concursuri de fufezeală? Rimaru care agață ca ultimul penibil și se enervează când îl refuză gagicile?

Tataee care a emigrat în Spania la muncă și liniște? Don Cheloo macanache care acum se ocupă de bucătărie, vinuri și alte plezirisme?

cheloo macanache candidoză condilomatică

Krem, ăla care avea super-flow într-o vreme și acum e ceva actor, urmând a deveni un al doilea Tudor Chirilă al actoriei? Unchiu Sapro, pe care l-am văzut jucând cu Anca Sigartău teatru și intraductal papillomas pediatric e cheloo macanache rău, dar nu atât de bun cât era rapper?

cheloo macanache perioada de incubație cu enterobioză

Pe lângă asta, Macanache e gras acum, are dinți și cred că jurizeză și el chestii la televizor alături de unul desenat pe față și un Cheloo la cravată. Nu știu cheloo macanache, toate emisiunile alea sunt la fel. Mai multe despre acest subiect.

cheloo macanache tablete de helmint uman pentru prevenire

Citițiși