Bacterii fosa. Tratament pentru fose septice si haznale Microbec 1 kg pret mic la HORNBACH

BIOACTIVATORI Fosa septica ecologica KG - CALOR

Dizolvând depunerile, elimină mirosurile neplăcute, previne înfundarea şi reduce drastic necesitatea vidanjării mecanice. Este rapid, eficace şi uşor de utilizat, fiind un produs gata preparat.

Activatorul biologic Oxygen este potrivit pentru toate tipurile de fose septice. Este ambalat in recipient cu o capacitate de 1 kg. Doza recomandata este de 25 grame.

Este în totalitate natural, pe bază de microorganisme şi enzime atent selecţionate, care degradează toate reziduurile organice prezente în mod normal în scurgeri, făcându-le perfect funcţionale. Se varsă conţinutul în scurgerea wc-urilor, duşurilor, băilor, spălătoarelor.

Bioactivatori fose septice Descriere: Sunt produse biologice, bioactivatori fose septice contin un complex de microorganisme ne-patogene, pentru asigurarea si mentinerea optima a fosei septice. Produsele sunt utilizate pentru pornirea dizolvării materiei grosiere din interiorul fosei si mentinerea fosei. Reduce vidanjarea si eliminarea resturilor organice din fosa septică si wc, eliminând si mirosurile neplacute, curață teviile fară să atace tuburile de scurgere.

Pentru un rezultat optim, evitaţi folo sirea apei pentru cel puţin ore după aplicare. Turnaţi în scurgerea WC-ului, cu ajutorul măsurii dozatoare, cantitatea indicată.

bacterii fosa cancer de prostata gente joven

Doza de întreţinere: 1 măsură pe săptămână. Pentru un decantor plin sau cu mirosuri neplăcute: 3 măsuri de trei ori în prima săptamână, după care se continuă cu doza de întreţinere.

În caz de mirosuri persistente, continuaţi cu tratamentul 3 măsuri pentru cîteva zile. Pentru un rezultat optim, se recomandă ca tratamentul să se efectueze seara.

Esti aici: Home » Bacterii fosa septica Bacterii fosa septica Bacterii fosa septica - sfaturi utile Sunt multe fose ecologice care se defecteaza pentru ca sunt folosite incorect si genereaza aparitia bolilor, din cauza bacteriilor care se aduna in apa contaminata. Cel mai important motiv pentru care ele se deterioreaza este blocajul la nivelul sistemului septic care pastreaza deseurile in stare lichida si care impiedica filtrarea in mod corespunzator.

Dozele indicate se referă la o familie de persoane şi la un decantor de dimensiuni medii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

bacterii fosa leac pentru paraziți cu bandă

Evitaţi contactul cu ochii şi pielea! Păstraţi recipientul bine închis la loc răcoros şi uscat. Nu utilizaţi produsul simultan cu alţi detergenţi, dezinfectanţi, acizi, clor bacterii fosa apă fierbinte pentru a nu-i reduce eficacitatea.

bacterii fosa tratamiento para eliminar oxiuros en ninos

Citițiși