Viermi kaufland. Pește cu viermi la un supermarket din Pașcani

Viermi kaufland, Zeci de kilograme de făină cu viermi, pe rafturile hipermarketului Kaufland

viermi kaufland simptome cu tratamentul viermilor

Unele dintre ele s-ar putea să viermi kaufland expirate sau, cum s-a întâmplat în cazul unei gospodine, să fie pline de viermi. Rețeta de pește viermi kaufland unei femei s-a transformat în revoltă și dezgust, după ce a văzut că macroul, cumpărat de la un supermarket, nu este comestibil. Reprezentații magazinului nu au primit reclamație, iar inspectorii DSV Iași intensifică controalele, scrie bittv.

Descoperirea a fost făcută azi dimineață, când produsul a fost decongelat.

viermi kaufland infecție giardia scaun galben

Femeia din Boureni, comuna Moțca a sunat de urgență la instituțiile abilitate pentru a reclama cele întâmplate. Pentru două pungi de macrou congelat a plătit puțin peste 40 de lei.

viermi kaufland flucuri de viermi

Cumpărăturile au fost făcute aseară, 9 martie, în jurul orei Dacă pe o pungă este etichetă viermi kaufland data de producție, ambalare și când expiră, pe cea unde s-a găsit peștele stricate nu este nici o etichetă. Reprezentanții supermarketului Kaufland din Pașcani spun că nu au primit nici o sesizare, însă în asemenea cazuri se restituie sau se înlocuiește marfa, dupa preferințele clientului.

Dorim să precizăm că principala noastră preocupare este legată de siguranţa alimentară a clienţilor noștri, astfel că, în cazul în care, în urma acestei analize minuțioase, expune paraziți va constata că produsul prezintă un risc sau nu sunt conforme standardelor de calitate, acesta va fi retras de la comercializare.

viermi kaufland viermisori in scaun la adulti

Citițiși