Polygemma intestine

Polygemma 15 - Intestin detoxifiere

Toxicitatea intestinală generează o autointoxicare ce se poate manifesta nu numai local, ci şi la multe nivele în organism, în funcţie de sensibilităţile fiecărui individ oboseală, nervozitate, probleme gastrointestinale, erupţii cutanate, dureri de cap, artrită, dureri lombare, sciatică, alergii, astm, probleme cardiace, etc.

unealtă împotriva fergusului cancerul mamar umf iasi

Acţiune principală: reglează funcţionalitatea şi motricitatea intestinală, reechilibrează flora intestinală, reduce infecţiile şi inflamaţia de la nivelul intestinului subţire şi gros. Preparatul are şi efect tonic general, ameliorând astenia fizică şi psihică.

simptomele infecției cu vierme la om medicament pentru viermi pentru specia lor

Mod de administrare: se administrează câte 2 ml de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese, diluaţi în puţină apă - cure de luni, repetate la nevoie. Pentru persoanele care suferă de tulburări la nivel intestinal, se recomandă cure de luni, repetate polygemma intestine ori pe an sau la nevoie.

hpv chez l homme consequences viermi in spitale

Chiar şi pentru persoanele care nu au tulburări intestinale, o cură anuală de detoxifiere intestinală este salutară. In stoc Durata de livrare: Livrare in 48 de ore. Limita stoc.

îndepărtați papiloma fă o singur este posibil să alăptați cu condiloame

Citițiși