Marea scrumieră

Scrumiera Fiat Marea (1996-2007) [185]

marea scrumieră

Vrei sa afli cat iti dam pe produs? Numarul trebuie sa contina 9 cifre, incepand cu 0.

marea scrumieră

Livrarea in Regiuni se efectueaza, de luni pana sambata, cu urmatoarele termene si conditii: - Termen de livrare ore, daca produsul se afla pe stoc. Pentru produsele cu greutate mai mare de 50 kg va rugam sa precizati costul livrarii la consultant.

marea scrumieră

Pentru produsele care nu se afla pe stoc, va rugam sa precizati termenul de livrare la consultant. Scrumiera cu capac Hendi, otel inoxidabil, set 3 buc Scrumiera cu capac Hendi, otel inoxidabil, set 3 buc Hendi Food Service Equipment este furnizorul si producatorul de echipamente de catering nealimentare, produse de bufet, tacamuri si tacamuri pentru industria ospitalitatii si alimentatiei publice.

marea scrumieră

De la infiintarea inHendi a cunoscut o crestere continua si este acum o companie internationala cu sedii in Olanda, Marea scrumieră, Polonia, Romania, Marea Britanie si Grecia. In plus, avem proprii vanzatori in tarile europene cheie, cum ar fi Germania, Franta si Italia. Activitatile noastre principale la Hendi sunt dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii de catering nealimentare.

Inovarea continua si concentrarea asupra calitatii si serviciilor caracterizeaza produsele noastre.

marea scrumieră

Citițiși