Este serios. este serios - Traducere în franceză - exemple în română | Reverso Context

este serios - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context

Share this page: EBRD London headquarters Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare BERD a aflat cu îngrijorare despre acuzațiile intentate de Procuratura Anticorupție a Republicii Moldova împotriva Victoriabank și despre recentul mandat al instanței care autorizează Procuratura Anticorupție să pună sub sechestru activele Victoriabank în legătură cu investigarea activităților frauduloase în sectorul bancar moldovenesc din anul BERD, în calitate de acționar la Victoriabank, salută colaborarea băncii cu autoritățile moldovenești în  investigarea activităților care au avut loc înainte ca Banca Transilvania să devină acționar în ianuarie și înainte ca transparența acționariatului Victoriabank a fost restabilită.

vierme medicament cum se bea duct papilloma origin

BERD își exprimă încrederea că ancheta va respecta clienții Victoriabank, precum și este serios colorectal cancer etiology ai acesteia și se va desfășura în conformitate cu procesul cuvenit, luând în considerare potențialele consecințe asupra sistemului bancar din Moldova.

Eșecul în acest sens riscă să destabilizeze întregul sector financiar, cu consecințe grave asupra economiei Moldovei. Fiind cel mai mare investitor instituțional din Moldova, BERD consideră că un sector bancar puternic și stabil este o precondiție a stabilității financiare și unul dintre pilonii dezvoltării și creșterii economice durabile.

papilloma virus alto rischio oncogeno îndepărtarea viermilor prin clisma

Astăzi, Victoriabank este o instituție financiară puternică, administrată în conformitate cu cele mai înalte standarde de guvernanță corporativă și funcționează în beneficiul oamenilor, afacerilor și economiei din Moldova. Banca deservește clienți corporativi și retail ai căror încredere a câștigat, fapt care este esențial  operațiunilor de succes pentru orice sector bancar.

medicament împotriva paraziților umani warts on hands keep coming back

Un sector bancar puternic și stabil este, de asemenea, de o importanță majoră este serios atragerea investitorilor locali și internaționali. Împreună cu un sistem judiciar transparent, statul de drept și protecția deplină a investitorilor garantată de instituțiile de stat, acesta reprezintă un element cheie al unui mediu de afaceri solid.

paraziți în porii pielii virus papiloma se transmite

Share this page:.

Citițiși